Plata se poate face:

1. NUMERAR LA LIVRARE (plata cash direct la curier)

Această variantă este potrivită atunci când dorești să achiți contravaloarea comenzii cu numerar, în momentul primirii acesteia.

La primirea coletului(elor) vei achita contravaloarea comenzii și taxele de transport (taxa de transport se aplică la comenzi cu valoare sub 500 lei, TVA inclus).

2. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plată ”Online prin card bancar„ este necesar sa completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizata a procesatorului de plăti.

 – Plătile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigura tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – „3-D Secure” asigură în primul rând ca nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de știut! – Pentru plătile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

3. TRANSFER BANCAR

Ordin de plată / Virament bancar

Poți plăti de la orice bancă la care ai un cont curent sau un card.

Poți face plata mult mai ușor dacă ai activat serviciul de Internet Banking / Mobile Banking / Home Banking (denumirea diferă în funcție de bancă).

Livrarea mărfii se face după confirmarea plății

Viramentul bancar se face de la orice banca în contul de mai jos:

Date necesare efectuării plătii:
RADUTA MARIUS-CRISTIAN PFA
Cont bancar: RO44INGB0000999908754078
Banca: ING Bank
Referință: numărul comenzii tale