Confidentialitate

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, RADUTA MARIUS-CRISTIAN PERSOANA FIZICA AUTORIZATA, in continuare RMC-PFA, avand urmatoarele date de identificare: număr de ordine în registrul comerţului F15/1149/22.05.2017, cod unic de înregistrare 37623750 din data 22/05/2017 si cu sediul profesional in Sat Catunu, Comuna Cornesti, nr. 119, Judet Dambovita, tel. 0720516026, e-mail: office@naturebonsai.ro, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastra.

Colectarea a datelor cu caracter personal se realizeaza direct de la dumneavoastră, prin completarea formularului de creare a unui cont pe www.naturebonsai.ro. Prin intermediul formularului de înregistrare, www.naturebonsai.ro poate colecta urmatoarele date (nelimitativ): nume de utilizator, nume şi prenume, număr de telefon, localitate, email.

www.naturebonsai.ro NU va folosi niciodată numărul de telefon furnizat de dumneavoastră în campanii de comunicare prin SMS sau orice alte activităţi prin care aţi putea primi mesaje SMS nesolicitate. Numărul de telefon este necesar strict în scopul de a verifica validitatea cererii dumneavoastră de a beneficia de un cont www.naturebonsai.  www.naturebonsai.ro nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe www.naturebonsai.ro poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date.

De asemenea, putem stoca detalii privind vizitarea de către dumneavoastră a www.naturebonsai.ro, inclusiv, însă fără a se limita la date de trafic, de locaţie sau alte date de comunicaţii sau date privind resursele www.naturebonsai pe care le accesaţi. Prin completarea formularului privind înregistrarea ca membru www.naturebonsai.ro şi accesarea butoanelor - “Contul meu”, ,,Înregistrează-te", vă daţi consimţământul în mod expres şi neechivoc ca datele dumneavoastră cu caracter personal să intre în baza de date a www.naturebonsai.ro şi să fie prelucrate şi folosite în viitor de către aceasta în scopurile menţionate mai sus.

Dacă luăm cunoştinţă de orice abuz legat de datele furnizate de către dvs. vom face tot posibilul să vă informăm despre acest lucru, pentru a putea lua măsurile de siguranţă potrivite.